Logo
Одштампајте ову страницу

Светски дан снега

Оцените овај чланак
(2 гласова)

snodayyyyСкијалишта Србије, у сарадњи са Светском скијашком организацијом (ФИС), традиционално обележавају Светски дан снега у својим ски центрима 19. јануара. Први пут ове сезоне ће се манифестације приширити на два дана па ће деца имати прилике да искорите попуст о 50 посто на полудневне и дневне карте у ски центрима Копаоник, Стара планина и Торник током 18. и 19. јануара.

 

Поводом Светског дана снега, 18. јануара од 12 до 14 часова у ски центру Копаоник, у Долини спортова, Скијалишта Србије организују за најмлађе такмичење у градувању и дружене са маскотом Снегуљком, а 19.јануара у истом теримну ће се одржати дружење и такмичење у санкању. За најбоље су обезбеђени поклони, а за све пристуне разна изненађења и посластице.

 

Светска скијашка организација већ годинама уназад обележава Дан снега, а учешће узимају најпознатији ски центри широм света. Ове године ће Светски дан снега обележити чак 363 догађаја у 45 земаља.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015