Logo
Одштампајте ову страницу

Отворен конкурс за тринаесту Виртус награду за филантропију

Оцените овај чланак
(5 гласова)

VirtussssssТраг фондација објављује почетак конкурса за тринаесту ВИРТУС награду за филантропију.

 

Циљ ове престижне награде је да препозна и истакне компаније, мала и средња предузећа и појединце који су током претходне године подржали иницијативе за опште добро на најдугорочнији и најефектнији начин. ВИРТУС награда за 2019. додељује се уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давање, Европске уније и Балканског фонда за демократију.

 

„Кроз ВИРТУС награду, Траг фондација последњих 13 година успешно доприноси развоју филантропије у нашој земљи, охрабрујући велики број компанија и појединаца да учествују у програмима и иницијативама за јавно добро. Иако имају ограничена средства, пословни сектор и грађани учествују у великом броју филантропских активности и њихова подршка сваке године расте. Посебно нас радује то што је свест о важности давања веома раширена међу млађом популацијом до 30 година, тако да нам је намера да ове примере добре праксе посебно истакнемо и подстакнемо“, изјавила је Марија Митровић, директорка за филантропију и партнерства Траг фондације, и додала: „Позивамо све грађане и грађанке, непрофитне организације, медије, ПР и маркетиншке агенције, као и компаније и предузећа да номинују кандидате за ВИРТУС награду за филантропију. Наша жеља је да откријемо добра дела и надамо се да ћемо ове године пронаћи и наградити што већи број.“

 

ВИРТУС награда за 2019. годину биће додељена у 5 главних категорија: Главна награда за допринос компаније на националном нивоу, Награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује, Награда за мало и средње предузеће, Награда за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора, као и Награда за индивидуални допринос филантропији.

 

Позив за пријаве биће отворен од 15. јануара и трајаће до 20. фебруара 2020. године. Више информација о пријави и награди можете наћи на ОВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 јануар 2020 14:43
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015