Logo
Одштампајте ову страницу

Предавање о синдорму изгарања на послу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

burnout18aaaЦентар за психолошке едуакције и ментални развој "Психонега" уз сарадњу Удружења младих "Core Група" организује предавање о синдорму изгарања на послу које ће бити одржано у четвртак 23. јанаура од 18 часова у Официрском дому.

 

О овом синдрому ће говорити Стеван Станојевић, заступник Центра за психолошку едукацију “Психонега”, који је до сада одржао преко педесет едукативних активности, а такође је и аутор акредитоване обуке за превладавање стреса, веб – апликације за психотерапију и самопомоћ и покретач серије трибина на тему менталног здравља у Нишу и Лесковцу.

 

Посетиоци ће моћи да обаве бесплатно психолошко тестирање и сазнају у којој мери су код њих присутни симптоми сагорелости или депресије и анксиозности.

 

Синдром изгарања или сагорелости (енг. Burnout) је стање физичке, емоционалне и менталне исцрпљености која настаје као резултат дуготрајне укључености у ситуације у вези са радом и пословним ангажовањем. Лако ћете уочити да је овај појам уско повезан са стресом.

 

Пријаве на догађај су обавезне, слати на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ; Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или 069/4681292 – Стеван Станојевић, позив или вајбер комуникација.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015