Logo
Одштампајте ову страницу

Чудесна збирка занимљивих чињеница: Историја апсолутно свега

Оцените овај чланак
(1 Глас)

IstorijasvegasssssВулканчић представља Историју апсолутно свега, књигу за мале и велике, коју ће обожавати све генерације. Од постанка земље, преко диносаура и разних владара, до робота и нових технологија – крените у непоновљиву авантуру и откријте бројне занимљивости.

 

Колико је стар свемир? Шта се десило с диносаурима? Када су људи открили ватру? Како је писмо преобразило људске заједнице? Ко су били најмоћнији владари света? Зашто нас промена климе све погађа? Одговоре на ова и многа друга питања можете пронаћи у књизи Историја апсолутно свега. Отисните се на епско путовање од почетка свемира, преко настанка првих живих бића и цивилизација, све до модерног света, те откријте невероватну научну причу о историји свега.

 

Књига садржи много корисних информација и занимљивих чињеница из различитих области и као таква идеалан је поклон за свако дете, али и за одрасле. Обогаћена занимљивим илустрацијама, табелама и мапама, постаће једна од омиљених књига ваших малишана.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015