A+ A A-

Солистички концерт Марко Лоуис

Оцените овај чланак
(0 гласова)

markoluissssssssПосле успешних концерата по целом региону Марко Лоуис ће одржати велики концерт у Београдској Комбанк Дворани у склопу треће сезоне “Beskraj Tour by Barcaffe“.

 

После три студијска албума и једног “Live” албума, Марко је недавно објавио први сингл “Нинана”, који најављује његов четврти албум. Маркова верзија песме “Роцкабyе” под називом “Свет је у нама” у сарадњи са Clean Bandit и Туборгом, привукла је велику пажњу у целом региону.

 

Публика је ову песму назвала “мотивационом” и време је да је чујемо уживо на концертима.

 

“У Београду је све почело и овде играм на домаћем терену :) Као да наступам пред великом родбином. Увек када гледам у публику на концертима у Београду, имам осећај да сваког познајем и да смо блиски. Први пут наступам у дивној Комбанк Дворани и мислим да нас фотеље неће спречити да устанемо и да ђускамо. Чак мислим да је време да се попнемо на фотеље ;)”, изјављује Марко.

 

Улазнице за Београдски концерт су доступне од понедељка, 23. децембра, од 19 часова у систему Гигстикс, а од уторка, 24. децембра, од 14 часова, и на благајни Комбанк Дворане.

 

Промо период траје до 31.децембра или до истека залиха.

 

Извор: Кућа добрих вести/Комбанк Дворана

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани