Кућа Добрих Вести

Login

Ледена бајка за дан заљубљених

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ledddd123Карте за дуго очекивани наставак руске бајке “Лед 2”, која ће бити премијерно приказана 14. фебруара, увелико су у продаји на благајнама домаћих биоскопа.

 

Баш као што је то био случај с првим делом, који је пре две године у Србији погледало више од 130.000 гледалаца, и за ново поглавље љубавне саге Нађе и Саше тражи се улазница више. Биоскопи су већ пустили у продају карте за додатне пројекције за Дан заљубљених, а романтични двојац обећава овдашњој публици прегршт лепих емоција, срцепарајућих тренутака и смеха. И по коју сузу. Ако је судити према новом трејлеру филма, очекује нас узбудљивија и емотивнија прича која никога неће оставити равнодушним.

 

Нови трејлер филма погледајте у наставку:

 

 

Миљеница руске и домаће публике, глумица Аглаја Тарасова позвала је све оне који су уживали у претходном филму да јој се и овог пута придруже на великом платну:

 

“Здраво Србијо, дођите да погледате ‘Лед 2’ у биоскопима од 14. фебруара. Чекамо вас!”

                               kjkjkjkjkk     

 

Да ли сте се некада запитали шта се догодило са принцезом и принцом, након последње реченице у бајци – “... и живели су срећно до краја живота”? Захваљујући искреној љубави хокејаша Саше, првакиња у уметничком клизању Нађа успела је да устане из инвалидских колица и поново заплеше најлепшу игру на леду. Деловало је да ће наставити тамо где је стала у освајању титуле најбоље играчице Русије, али је жеља да се уда за Сашу и роди му дете била већа. Међутим, не и од цене коју ће због остваривања тог сна морати да плати. После немилог догађаја, који ће заувек променити животе младог брачног пара, чини се да је немогуће поново рачунати на срећан крај. Али, уколико поверујете у то, онда не познајете довољно добро ову ледену бајку...

                                                         

Продуцент филма филма “Лед 2” је славни руски режисер Фјодор Бондарчук, док режију потписује Жора Крижовников. Главне улоге играју: Аглаја Тарасова, Александар Петров, Марија Аронова, Виталиј Корниенко, Јулија Хлинина, Надежда Михалкова и Сергеј Кузнецов.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 04 фебруар 2020 15:00

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија