Logo
Одштампајте ову страницу

Хуманитарни концерт за НОРБС 26. фебруара у Комбанк дворани

Оцените овај чланак
(3 гласова)

norbslinijaНационална организација за ретке болести Србије (НОРБС) и ове године покушава на различите начине да се избори за адекватну помоћ особама оболелим од ретких болести у Србији, како би на најквалитетнији начин провели веома изазовне дане у својим животима.

 

Помаже им да буду препознати у друштвеном, социјалном и здравственом систему као и да олакшају борбу њиховим породицама.

 

Последња недеља фебруара је недеља у којој ће се поводом десетогодишњице НОРБС-а манифестовати различите врсте акција које су подржали многи уметници добре воље као и људи из различитих бранши а у циљу прикупљања новчаних средстава за опрему која је неопходна оболелим особама од ретких болести у Србији као и информисању суграђана о њима, да су ту, да постоје иако их не видимо.

 

Концерт који ће се одржати у среду 26.2.2020. у Комбанк Дворани реализује се уз помоћ наших великих музичких уметника Тропицо банд-а, Ане Штајдохар и Ансамбла Давора Јовановића који су несебично подржали замисао о концерту и допринели да се идеја спроведе у дело.

 

Улазнице за концерт су у продаји на благајни Комбанк Дворане, на свим продајним местима Ticket Vision-a и путем сајта tickets.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести/Комбанк дворана


Последњи пут измењено субота, 08 фебруар 2020 12:54
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015