Logo
Одштампајте ову страницу

Мотивациони говор: Одважи се да идеш путем (својих) снова

Оцените овај чланак
(4 гласова)

FotopromooooooСви бисмо волели да пратимо своје снове. Али, често одустанемо и пре него што покушамо. Било би добро, пре него што се одважимо на тај пут, да знамо која ће нам се врата тачно отворити, а која затворити. А било би сјајно и да се ослободимо свих страхова и храбро идемо напред.

 

Одговоре на ова питања сазнаћемо у Ушћу у уторак 25. фебруара од 20 часова на мотивационом предавању Дијане Коцић, девојке која се одважила да иде путем својих снова и која је на том путу постигла велике подвиге.

 

Дијана ће са нама поделити неке од својих највећих животних подухвата који су се свима око ње чинили немогућим и недостижним. Као и како су је авантуре довеле до тога да помаже другим људима и да у томе осети огромну радост. Поделиће са нама и шта је тада све научила о себи и зашто сматра да – одважити се да идеш путем својих снова значи приближити се својој суштини.

 

Ово предавање се реализује у оквиру пројекта "Ушће мотивациони говори" који Ушће реализује у сарадњи са центром за лични развој "Лепо ми је" и уз поруку и уз поруку "Лепо ми је, јер тако желим", већ четврту годину за редом.

 

Карте за предавање се могу купити на благајни биоскопа Синеплекс Ушће Шопинг Центар по цени од 500 динара.

 

Извор: На длану/Кућа добрих вести

 

 

 


Последњи пут измењено среда, 12 фебруар 2020 15:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015