Logo
Одштампајте ову страницу

Све тајне стратегије за оглашавање на друштвеним мрежама

Оцените овај чланак
(2 гласова)

instagramadfdfdfdfСеминар о дигиталном маркетингу и оглашавању на друштвеним мрежама биће одржан у уторак, 25. фебруара са почетком у 9 часова, у Привредној комори Србије (Кнеза Милоша 12).

 

Семинар је намењен свима који планирају да побољшају свој бизнис, промотивне активности, да оптимизују трошкове и да започну интензивну продају својих производа и услуга на интернету и друштвеним мрежама.

 

Семинар се одржава са циљем унапређења практичних знања и вештина из области дигиталног маркетинга у решавању пословних проблема.

 

Циљ едукације је оспособљавање учесника за самостално креирање пословног профила на друштвеним мрежама, упознавање са начинима пословне комуникације путем друштвених мрежа и планирање стратегије оглашавања на интернету. Тренинг обухвата интегрисана практична знања и примере из дугогодишње праксе предавача. Након радионица даје се феедбацк на основу којих полазници добијају смернице које области да унапређују у будућем раду и како да научено примене.  

 

Предавач: Бојана Ковач Вучковић

 

Детаљне информације са тематским садржајем о планираним семинарима погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 21 фебруар 2020 23:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015