Кућа Добрих Вести

Login

Одбојкашице Црвене звезде у акцији "Додир Лиге шампиона"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mosdodirligesampionaosecinaОСЕЧИНА - Драган Атанасов, помоћник министра за спорт присуствовао је у Осечини ревијалној утакмици одбојкашких клубова Црвена звезда и Осечина, у оквиру акције Министарства омладине и спорта „Додир Лиге шампиона“.


Меч између црвено – белих одбојкашица и локалног клуба клуба одржан је у хали у Осечини, а највише су уживали најмлађи. Наше прослављене одбојкашице извеле су и показни тренинг пред ученицима ОШ „Браћа Недић“ и откриле неке од одбојкашких малих и великих тајни.
У делегацији је био и саветник за школски спорт Игор Маринковић. Угледне госте поздравио је и примио председник Општине Осечина Ненад Стевановић, као и председник Одбојкашког клуба „Осечина“ Живорад Бојичић. Утакмици је присуствовао и председник Одбојкашког савеза Србије Александар Боричић.
Циљ акције „Додир Лиге шампиона“ је промоција спорта међу децом и младима широм Србије, што је један од приоритета „Стратегије развоја спорта у Републици Србији“ за 2013. Министарство омладине и спорта планира да и у наредном периоду организује сличне манифестације, да би се спорт приближио најмлађима и да би се деца мотивисала да слободно време проводе квалитетно, бавећи се спортом. Пружа прилику младима и да се друже са врхунским спортистима у рукомету, одбојци, кошарци, ватерполу, тенис и осталим спортовима.


Последњи пут измењено среда, 07 новембар 2012 17:57
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија