Logo
Одштампајте ову страницу

Покренут нови резервациони систем за продају тура онлајн

Оцените овај чланак
(3 гласова)

turonlineeeeeeeПокренут је нови резервациони систем за продају тура онлајн. Сервис се зове BOC4.tours и то је име новог великог пројекта Serbian Adventures тима.

 

BOC је резервациони систем (Booking Online System) који омогућава продају тура онлине, повећавајући приходе организаторима путовања са њиховог сајта, повећавајући продају и кроз додатне канале продаје.

 

BOC такође штеди време и ресурсе запослених јер у значајној мери аутоматизује административне процесе.

 

“Са својим интернационалним тимом експерата из области програмирања и интернет маркетинга, зачињено мојим знањем из области туризма као знањем и умећима мојих најближих сарадника са којима смо развијали Сербиан Адвентурес причу, сигурни смо да ће BOC бити СЕНЗАЦИЈА на туристичком тржишту Србије и региона. О светском тржишту још нећу ништа говорити осим да ће систем имати могућност лаког додавања различитих језика како на фронту тако и у админу”, каже Биљана Марчета.

 

BOC је за оне одважне који желе да прате технолошке иновације, буду у тренду са захтевима и очекивањима клијената, оне који желе да уштеде на трошковима и својим запосленима омогуће фокусирање на маркетиншке активности а не дуготрајну и понекад исцрпљујућу комуникацију са клијентима.

 

За све оне који су заинтересовани за више о БОС-у, могу се уписати на маилинг листу на хоме паге страници www.бос4.тоурс или запратити фејсбук страницу boc4.tours.

 

Оне који буду брзи, очекује значајан попуст за покретање BOC -а.

 

Извор: Туристички свет/Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено среда, 26 фебруар 2020 10:15
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015