Кућа Добрих Вести

Login

Одбојкаши Црвене звезде у Младеновцу

Оцените овај чланак
(0 гласова)

mosodirligesampionamladenovacМЛАДЕНОВАЦ - Драган Атанасов, помоћник министра за спорт, присуствовао је ревијалној утакмици између одбојкашких клубова Црвена звезда и Младеновац, у оквиру акције Министарства омладине и спорта „Додир Лиге шампиона“. Утакмица између црвено – белих одбојкаша и локалног клуба одржана је у хали у Младеновцу, а наши познати одбојкаши приредили су прави спектакл на паркету, у којем су највише уживали најмлађи.


- Акција „Додир шампиона“ прилика је да  рукомет, одбојку, кошарку, ватерполо, тенис и остале спортове деца заиграју заједно са спортистима који су већ остварили изузетне резултате и освојили бројне медаље, а који су им и узори и спортски идоли. То је и најбољи подстицај деци да слободно време проведу на квалитетан начин и посвете се спорту. Данас ови млади људи играју ревијалну утакмицу са црвено – белима, а сутра ће нека од те деце постати врхунски спортисти и браниће боје своје земље- поручио је Драган Атанасов.
Утакмица је била четврта  у акцији „Додир Лиге шампиона“. Министарство омладине и спорта ће и у наредном периоду организовати сличне манифестације.
У делегацији Министарства омладине и спорта био је и саветник за школски спорт Игор Маринковић, док су меч пратили председник Одбојкашког савеза Србије Александар Боричић, генерални секретар Црвене звезде Ана Аврамовић, спортски директор црвено белих Ласло Лукач и председник клуба Младеновац Горан Михајловић.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 09 новембар 2012 11:43
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија