Кућа Добрих Вести

Login

„Знање зна будућност 2020“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

znanjezabuducnostКомпанија ДИС је у београдском Медија центру представила резултате прошлогодишњег и најавила нови циклус програма подршке образовним институцијама, организацијама и осталим удружењима, у оквиру програма „Знање зна будућност“.

 

Након одличног одзива институција и сјајних резултата прошлогодишњег програма, ДИС ће и ове године помоћи образовању младих у Србији са 10.000.000 динара. Половину издвојених средстава, највећа домаћа трговина наменила је образовним институцијама, организацијама и удружењима, док је друга половина намењена најуспешнијој деци запослених у самој компанији.

 

Директорка маркетинга ДИС-а, Мила Ћурчин, на конференцији за медије присутнима је представила резултате прошлогодишњег програма и свечано отворила програм у текућој 2020. години.

 

Пријављивање за програм подршке „Знање зна будућност 2020“ је омогућено на сајту компаније ДИС од 5.03.2020. (од 12 часова) до 30.04.2020. (до 23:59 часова), након чега ће се приступити одабиру најбољих пројеката и реализацији донација. Детаљна упутства и правила учешћа доступна су на страници www.dis.rs.

 

„Знање зна будућност 2020“ представља наставак добре праксе и веома позитивног утиска који је овај друштвено одговорни пројекат изазвао у претходној години.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија