Logo
Одштампајте ову страницу

Нишлија концертима на тераси поручиo људима да остану у својим домовима

Оцените овај чланак
(1 Глас)

tamaricaКако би охрабрио и развеселио своје комшије у Миновом насељу у време када је свима забрањено да излазе из својих кућа, Нишлија Јовица Смиљковић решио је да уз пратњу матрице са озвучења отпева пар песама и наишао је на одличне реакције.

 

Јовица истиче да својим наступима жели да пробуди свест код људи да је важно да остану у својим домовима.

 

Јовица, који се иначе професионално бави певањем, од увођења ванредног стања у Србији којим се жели спречити ширење вируса корона, сваке вечери на свом Фејсбук профилу има уживо наступе.

 

Моја идеја је била да пробудим људе и да схвате озбиљност ситуације. Певам људима широм света и причам им да остану код куће и да издрже у изолацији још мало. С обзиром на то да се чујем у целом крају, одлучио сам да поздравим и почастим свој комшилук са пар песама са терасе и њих анимирам да остану код куће, што они са задовољством прихватају и уважавају - каже Јовица.

 

Његов концерт на тераси који је извео јуче нешто после 17 сати, када је почео полицијски час, изазвао је одушевљење код комшија у нишком насељу Ледена стена.

 

Неки од њих су наступ снимили, а тај видео је постао виралан на друштвеним мрежама. Многи похваљују његову идеју, али и избор песме. Наиме, на снимку се чује извођење песме Мирослава Илића "Није живот једна жена".

 

Нишлија Јовица Смиљковић каже за Јужне вести да неће одустати од концерта. Каже, биће га и вечерас, после аплауза од 20:02.

 

Извор: Јужне вести


Последњи пут измењено понедељак, 30 март 2020 17:36
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015