Logo
Одштампајте ову страницу

Семинар Интуитивна Анатомија у природи

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NATTTT53535353Семинар Интуитивна Анатомија у природи одржаће се 27. јуна до 13. јула на Авали (Трешња).

 

Више о месту догађаја прочитаје ОВДЕ.

 

Самоспознаја и дубинска трансформација су друго име за овај семинар. Крените на путовање кроз системе органа у вашем телу и развијте способност да интуитивно видите и чујете сваки огран.

 

Откријте емоције и уверења која су похрањена у сваком систему вашег тела и сазнајте како могу довести до развоја болести.

 

Како будете отпуштали и разрешавали ограничавајућа негативна уверења, емоције и трауме, постаћете ефикаснији у раду на себи и другим људима, значајно побољшавајући своје здравствено и ментално стање.

 

На овом семинару, оспособићете се за очитавање тела и потпуно исцељење, користећи рад на веровањима. Сваки дан је посвећен одређеном систему органа и емоцијама, траумама, уверењима која су повезана са тим системом. Отварањем својих интуитивних способности, успећете да идентификујете вирусе, бактерије и друге болести у телу, и научити како да их промените и отпустите за ваше највише добро.

 

Препознавањем емоција које узрокују болести, схватићете и системе веровања који су их креирали. Открићете и схватити узрочно-последичне везе између емоција и вашег тела.

 

Када кренете у истраживање унутрашњег подручја тела и емоција које се тамо задржавају, почећете да откривате ствари о себи које никада пре нисте знали.

 

Овај семинар ће вас довести до чистог разумевања величанствености вашег бића и помоћи вам да досегнете свој највиши интуитивни потенцијал.

 

Семинар ће одржати Сертификовати инструктор ThINk института.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015