Logo
Одштампајте ову страницу

Ментално здравље после короне

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mentallnodfdfdfdf998989899Факултет за медије и комуникације организује јавну онлајн дискусију 6. јуна на тему „Ментално здравље после короне“ са почетком у 19 часова.

 

Индивидуално и колективно ментално здравље једна је од кључних друштвених тема након ванредне ситуације проузроковане вирусом Ковид-19.

 

Департман за психологију ФМК тим поводом организује јавну онлине дискусију, на којој ћемо разговарати о факторима резилијентности и вулнерабилности када је у питању ментално здравље, о изазовима са којима се сусрећемо од периода настанка кризе до момента када из ње "излазимо", о блискости и дистанци, опрезности, анксиозности и неизвесности, као и о менталном здрављу целокупног друштва током ванредног стања.

 

Позивамо вас да се придружите онлине дискусији на којој ћемо кризи приступити из различитих перспектива: индивидуалних и релационих искустава, промена унутар породичних система, као и друштвених фактора и дилема у вези са Корона вирусом.

 

Разговор можете пратити уживо и постављати питања на Фејсбук страници Факултета за медије и комуникације у суботу, 6. јуна 2020. у 19 часова, када ћемо са Јеленом Сладојевић Матић, Невеном Чаловском Херцог, Јасном Милошевић Ђорђевић, Мином

Шољагом и Аном Милошевић заједно анализирати значај социјалних фактора менталног здравља и покушати да понудимо психолошке одговоре на актуелну кризу.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено понедељак, 01 јун 2020 10:41
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015