Logo
Одштампајте ову страницу

"Повратак у биоскопе" почиње 1. јула

Оцените овај чланак
(2 гласова)

povratakbioskoppppppppБиоскопи у Србији ће, након тромесечне паузе, од 1. јула почети са радом, поводом чега секције дистрибутера и приказивача у Групацији кинематографије, уз подршку Привредне коморе Србије и Филмског центра Србије (ФЦС), организују акцију "Повратак у биоскопе".

 

Публика ће од 1. до 15. јула филмове моћи да гледа из биоскопске фотеље и на великом платну, а цена карата за пројекције ће током трајања акције у свим биоскопима бити снижене на 200 динара.

 

Цена ће важити за све филмске пројекције.

 

"ФЦС снажно подржава ову акцију, посебно имајући у виду да смо се током ванредног стања обраћали Влади Републике Србије, са молбом за пружање помоћи њима, али и другим актерима филмске индустрије у Србији. Препознали смо да су дистрибутери и приказивачи први осетили прекид у раду, а да ће се последњи вратити нормализацији у пословању", изјавио је директор ФЦС-а Гордан Матић.

 

Јединствени репертоар ће у свим биоскопима чинити око двадесетак наслова, најуспешнијих филмова из текуће и претходне године, као и остваре ја којима је услед наступања пандемије прекинуто биоскопско приказивање.

 

Након завршетка акције, од 15. јула, на репертоарима биоскопа наћи ће се и прве премијере, додаје се у саопштењу.

 

Извор: ПКС/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 10 јун 2020 18:03
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015