Logo
Одштампајте ову страницу

Вински карневал у Кнез Михајловој улици

Оцените овај чланак
(2 гласова)

festivalvinoВински карневал, први велики фестивалски догађај у оквиру другог по реду Good Food & Wine Фестивала, одржаће се у среду, 2. септембра у 12 часова у Кнез Михајловој улици.

 

Карневалу ће присуствовати представници компанија, забављачи и Културно-уметничко друштво “Абрашевић”.

 

Карневалска поворка креће од Палате Албанија, Кнез Михајловом улицом, све до Калемегдана – и најављује Сајам традиционалне хране и вина који се одржава у суботу 5. септембра на Сава Променади, од 15-23х. Културно-уметничко друштво “Абрашевић” ће у склопу Карневала представити свој ансамбл дефилеом кроз Кнез Михајлову улицу, и уједно отпочети обележавање прославе јубилеја 115. година постојања.

 

Дефиле главном улицом Београда поред фолклорног ансамбла, пратиће и забављачи који ће допринети карневалској атмосфери и употпунити представљање компанија излагача, који ће делити своје производе присутним грађанима. Весела поворка која слави дух главног града, традицију и гастрономију, под слоганом “Окуси љубав на реци”, обележиће овај догађај на отвореном који се одржава уз поштовање свих препоручених здравствених мера.

 

Овогодишњи Гоод Фоод & Њине Фестивал организује удружење Центар Спектар, под покровитељством Секретаријата за привреду Града Београда и Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 02 септембар 2020 19:51
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015