Logo
Одштампајте ову страницу

Књига за модерне родитеље: Да су само ваши родитељи прочитали ову књигу: срећом, ви јесте

Оцените овај чланак
(1 Глас)

virtualimageeeeeeKњига Филипе Пери Да су само ваши родитељи прочитали ову књигу: срећом, ви јесте учи нас да позитивна пажња коју поклањамо деци никад није узалудна.

 

Добре намере некад могу имати штетне последице, а неретко проблем лежи у томе што су очекивања родитеља превелика. Немогуће је све време бити савршено усклађен с дететом, јер се сви ми развијамо различитим темпом. Ова књига ће вам пружити ширу слику родитељства и помоћи да увидите шта можете да урадите како би се ваше дете развило као личност.

 

Говорећи са становишта двадесетогодишњег искуства, реномирани психотерапеут Филипа Пери износи аутентичан поглед на концепт родитељства. Ауторка одступа од етикета „добар“ и „лош“ родитељ, императива среће и савршенства, наглашавајући колико је важно да остварите постојану везу с дететом уместо да се заглавите у исцрпљујућим шаблонима конфликата или повлачења. Јер, не заборавите: сви родитељи праве грешке – битно је исправити их.

 

Понекад помишљате да су важни само грандиозни гестови попут одласка у забавни парк или великог рођенданског поклона, док окосницу квалитетног односа заправо представља свакодневна интеракција. Ваше речи су тек мали део тога; већи део чине топлина, додир, добра воља и поштовање које детету указујете.

 

Сасвим је нормално да као родитељ имате недоумице, питања, да сте понекад уплашени или збуњени. Али сада можете да будете спокојни. Књига Да су само ваши родитељи прочитали ову књигу: срећом, ви јесте помоћи ће вам да постанете родитељ какав сте одувек желели да будете. Можете је наручити путем сајта www.vulkani.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено петак, 04 септембар 2020 08:06
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015