Logo
Одштампајте ову страницу

Belgrade food show у новом формату

Оцените овај чланак
(2 гласова)

horiyontalОвогодишњи Belgrade food show биће одржан 23-25. новембра, а услед тренутне ситуације са вирусом Ковид-19 и мера предострожности, сајам ће бити одржан у новом формату.

 

Трећи по реду сајам висококвалитетне хране биће одржан онлајн, а окупиће произвођаче премијум и висококвалитетних прехрамбених производа из Србије и региона, кључне институције, водеће домаће и европске експерте, као и највеће купце и дистрибутере из региона и Европе.

 

Учесници сајма ће имати прилику да чују практична знања и увиде представника највећих ретаил система и водећих стручњака, док ће се о стању у индустрији и приликама за њен развој информисати од стране представника министарстава, привредних комора и асоцијација, као и институција региона и Европе.

 

Како су показали да могу да функционишу и у онлине свету, тако ће у овогодишњој онлине Еџпо зони произвођачи висококвалитетне хране из Србије и региона моћи да представе своје бизнисе и производе, док ће на Б2Б платформи имати прилику да се сретну са европским и регионалним купацима и дистрибутерима. Учешће на сајму је бесплатно, а поред представљања производа и састанака са дистрибутерима, учесници ће имати прилику да присуствују и конференцији, која ће бити саставни део сајма.

 

Белграде Фоод Схоњ је јединствена међународна манифестација која је створила услове за нове пословне прилике, размену контаката, стицање нових знања и размену искустава између произвођача из Србије и региона и купаца и дистрибутера премијум и висококвалитетних прехрамбених производа. Досадашњи сајмови окупили су преко 160 излагача, више од 2000 посетилаца, 90 стручњака из земље и иностранства који су на више од 60 панела говорили о шансама српске хране, иновацијама и трендовима на тржишту, путевима до успеха, очекивањима купаца, премијум брендовима, док је одржано више од 340 састанака произвођача са 90 купаца и дистрибутера из целог света.

 

Догађај организује Асоцијација за промоцију српске хране са тенденцијом да Србију уврсти међу лидере у индустрији висококвалитетне хране у Југоисточној Европи.

 

Детаљне информације о сајму можете погледати на сајту Belgrade food show.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 06 октобар 2020 11:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015