Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал националних кухиња "Food planet“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

fudplanetttttttНаставак четвртог фестивала националних кухиња "Food planet“, који организује Удружење грађана "Срцем за све", у сарадњи са компанијама "Color Media Communications“ и "Нинамедиjа", а уз подршку Града Новог Сада – Градске управе за привреду, заказан је за данас у 18 часова, на платоу испед Спортског и пословног центра Војводина.

Током данашњег дана своја традиционална јела представиће Индија.

На почетку програма у 18 часова обратиће се амбасадор Индије Њ.Е. Субрата Батачарџи.

Током десет дана трајања фестивала, својом националном кухињом, културом и традицијом представиће се 10 земаља, а посетиоци фестивала имаће прилику да сваког дана бесплатно дегустирају специјалитете, уживају у програму и боље се упознају са укусима и обичајима различитих крајева света.

На платоу се налазе и изложбене тезге у форми дрвених кућица у којима се врши продаја сувенира, рукотворина, хране и пића.

Више детаља:

https://www.facebook.com/foodplanetns/


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија