Кућа Добрих Вести

Login

За викенд почиње Вулканов сајам књига

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kokzedaneememmemeДа ли сте спремни за најбоље Вулканове књиге? Уколико нисте направили списак, имате још два дана да издвојите наслове које сте одувек желели на својој полици! Обрадујте себе или покажите драгој особи колико вам је стало до ње најлепшим поклоном - књигом! А ми издвајамо за Вас хит наслове Вулкан издаваштва и Вулканчића.

 

У недељу, 18. октобра, почиње Вулканов сајам књига, највећа манифестација посвећена књизи у овој години! Од 18. до 24. октобра, у свих 28 књижара Вулкан широм Србије, као и на сајтовима Вулкан издаваштва (њњњ.вулкани.рс) и књижара (www.knjizare-vulkan.rs), читаоце очекују фантастични попусти и акције.

 

Посетиоци ће бити у прилици да по невероватно ниским ценама купе књиге награђиваних аутора, светске бестселере, бисере домаће књижевности, као и дела намењена најмлађим читаоцима!

 

Свима који путем сајта www.knjizare-vulkan.rs, буду купили књиге током Вулкановог сајма књига, од 18. до 24. октобра, без обзира на број купљених књига, испорука на кућну адресу ће бити бесплатна!

 

Посетиоци првог Вулкановог сајма књига од 18. до 24. октобра, у књижари Вулкан у Ушће Схоппинг центру имаће прилику да се упознају и друже са водећим ауторима домаће књижевне сцене, у контролисаним условима и у складу са свим препорученим и прописаним правилима која се примењују у борби против пандемије вируса ЦОВИД-19.

 

НЕДЕЉА, 18. октобар – Бојан Јокановић од 15 до 16 сати

 

НЕДЕЉА, 18. октобар – Миодраг Мајић од 18.30 до 19.30 сати

 

ПОНЕДЕЉАК, 19. октобар – Слободан Станишић од 17 до 18 сати

 

СРЕДА, 21. октобар – Оливера Јовановић од 17 до 18 сати

 

СРЕДА, 21. октобар – Душан Микља од 18.30 до 19.30 сати

 

ЧЕТВРТАК, 22. октобар – Милан Јовановић Стронгмен од 18 до 19 сати

 

ПЕТАК, 23. октобар – Момчило Бајагић Бајага од 18 до 19 сати

 

СУБОТА, 24. октобар – Миодраг Иванишевић од 17 до 18 сати

 

СУБОТА, 24. октобар – Милан Ст. Протић од 19 до 20 сати

 

Сајам можете пратити на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм, где ће вас редовно обавештавати о програму, дешавањима, потписивањима књига и изненађењима која се спремају од 18. до 24. октобра у оквиру првог Вулкановог сајма књига.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 16 октобар 2020 18:51

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија