Кућа Добрих Вести

Login

Вулканов сајам књига се наставља

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vulkanminimalachjhjhjhjhЗбог великог интересовања Вулканов онлине сајам књига трајаће до недеље 1. новембра! Само путем сајтова www.vulkani.rs и www.knjizare-vulkan.rs моћи ћете да купите омиљене књиге по специјалним, сајамским ценама.

 

Више о књигама можете се информисати од 26. октобра до 1. новембра на сајтовима www.vulkani.rs и www.knjizare-vulkan.rs.

 

У протеклој недељи, у оквиру првог Вулкановог сајма књига, читаоци су имали прилику да изаберу за себе и драге особе најновија издања, награђиване романе домаћих и страних аутора, као и најлепше књиге за децу по најбољим сајамским попустима! Интересовање за књиге је било огромно, због чега смо одлучили да продужимо трајање Вулкановог сајма и омогућимо свима да по сниженим ценама уживају у најбољим књигама.

 

Уколико нисте стигли да посетите први Вулканов сајам књига, не брините, јер још имате времена да искористите сајамске попусте.

 

До 1. новембра посетите сајт Вулкан издаваштвa www.vulkani.rs или књижара Вулкан www.knjizare-vulkan.rs и наручите књиге које вам бесплатно стижу на кућну адресу.

 

Бесплатна испорука важи искључиво за територију Републике Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 26 октобар 2020 13:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија