Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс "Прес фото Србије" за најбоље фотографије у домаћим медијима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

presfototoghghghghЦентар за развој фотографије у сарадњи са Удружењем новинара Србије расписао је по 22. пут конкурс за избор најбоље фотографије у домаћим медијима "Прeс фото Србија".

 

Kонкурс је отворен до 12. новембра и право учешћа на конкурсу имају сви медијски фотографи, држављани Србије, који су фотографије снимили у Србији и иностранству у периоду од 1. јануара 2019. до 1. новембра 2020, као и страни фотографи који су фотографије снимили на подручју Србије у истом периоду.

 

"Прес фото Србија" промовише фотографију као визуелну уметност, социјални феномен и утицајно медијско средство, као и високе професионалне, етичке и естетске стандарде, подстичући истраживачки рад фотографа.

 

Фотографија има снажан утицај на јавност, диктира трендове и присутнија је у свим сферама друштва више него икад, а "Прес фото Србија" је најстарији конкурс за најбољу медијску фотографију на Балкану.

 

Kонкурс прати и изложба одабраних радова, који ће бити изложени у оквиру фестивала фотографије "Визуализатор" у периоду од 18. новембра до 5. децембра.

 

 

Извор: УНС


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015