Logo
Одштампајте ову страницу

Први Салон Књига од 3. до 29. новембра у Биоскопу Балкан

Оцените овај чланак
(2 гласова)

salonknjigaНа првом Салону књига у Биоскопу Балкан, који ће трајати од 3. до 29. новембра, представиће се четири издавачке куће – Sezam Book, Leo Commerce, Хармонија и Публик практикум.

 

Салон ће, током овог периода, бити отворен сваког дана од 10 до 20 часова, а цене књига ће бити снижене и до преко 40 посто.

 

Салон књига одржава се у организацији MaxBooks са намером да усмери редовну пажњу читалачке публике ка малим и локалним издавачима. Намера организатора је да се, кроз књижевне вечери и промоције књига, Салон афирмише и путем редовних активности које ће се одржавати у аутентичном амбијенту Биоскопа Балкан.

 

У понуди издавачке куће Сезам Про посебно се издвајају дела нобеловаца Иве Андрића и Габријела Гарсије Маркеса, али и домаћих аутора попут Милисава Савића и Ђорђа Кадијевића, као и бројна друга дела из области белетристике, енциклопедијских издања и речника, популарне психологије и здравствене литературе. Публик Практикум је познат по преводима најпопуларнијих Толкинових дела попут “Господара прстенова”, а нарочито је окренут подстицању читалачке културе код деце и тинејџера.

 

Издавачи Лео Комерц и Хармонија су познати по делима из популарне психологије, усмерених на начин живота, исхрану и лични развој, као и на односе с другим људима, родитељство и духовност.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015