Кућа Добрих Вести

Login

Марко Луис уз две нове песме имаће и два концерта у једном дану

Оцените овај чланак
(2 гласова)

markoluisisisisisПопуларни музичар, Марко Луис одржаће дуго очекивани концерт 8. новембра у Комбанк дворани, у чак два термина – у 18 и 20:30 часова.

 

Концерт је првобитно планиран за март месец и њим је требало заокружити регионалну турнеју "Beskraj Tour by Barcaffè", али је због пандемије отказан. Трећа сезона концертног серијала која је почела током 2019. године свакако је била веома успешна, а Марко ће одужити својој верној публици због ове кратке паузе тако што ће одржати чак два концерта, а уз поштовање свих епидемиолошких мера.

 

Марко Лоуис је у током претходнох месеца издао чак два сингла. Први је настао сарадњом са познатом светском групом The Chainsmokers. Маркова песма „Поново“ ослања се на ритам хита "Hope" и за кратко време освојила је срца различитих генерација широм света. Музику и аранжман потписује Марко, а текст је писао Стихомир Клепић из сарајевског састава Helem Nejse.

 

 

Паралелно томе, Марко је учествовао и у новој сезони “Звезде певају Звезде” на Радију С и обрадио познату песму из 90-тих година - “Хоћу с тобом да ђускам” Ивана Гавриловића. Ова обрада је изазвала масовно ђускање и прихваћена је више него позитивно. Марко је познат по томе да поред своје ауторске музике воли да обрађује песме и да им да неки нови дух и облик.

 

“Није било планирано да објавим у исто време две песме, али се тако наместило. Мало ме је бринуло да једна песма не “прогута” другу, али на сву срећу то није био случај. Мислим да је то ипак био савршен тренутак за оба пројекта, пред предстојећи концерт или боље да кажем предстојеће концерте. Ова година је за сваког од нас веома тешка, пре свега психички. Ја сам одлучио да будем одговоран, али да се не закључам у кућу. Бројим дане до концерта и не могу да вам опишем то нестрпљење и срећу. Радујем се што ћу коначно, након дуже паузе, изаћи на сцену и што ћу делити емоције, енергију, музику са својом публиком. Драго ми је што је партнер и овог концерта Barcaffè који подржава добру музику, културу, не само у Србији него и у читавом региону“ изјавио је талентовани Марко Луис који се спрема да у једном дану изведе чак два концерта.

 

Не пропустите прилику да уживање у веселој музици нашег врсног уметника, употпуните шољицом врхунског Барцаффè еспреса, чији фантастичан спој ароме, текстуре и укуса мами осмех на лице.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 07 новембар 2020 18:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија