Logo
Одштампајте ову страницу

Радионица: „Савладај тимску културу!”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

savladajtimskukulturuzuzuzuzuzuДа ли знате због чега рад у тимовима понекад постане напоран, неефикасан и фрустрирајући? Како да одржимо добру тимску динамику и културу?

 

На радионици под називом “Савладај тимску културу!” у оквиру пројекта Youth Media Hub, која се одржава онлајн у четвртак, 26. новембра са почетком у 17 часова сазнајте које специфичне вештине треба да унапредимо како бисмо постали продуктиван део успешног мултидисциплинарног тима!

 

Youth Media Hub је партнерски пројекат креативног хаба Нова Искра из Београда и организације Intera Technology Park из Мостара, а намењен је младима узраста од 16 до 23 године.

 

Пројекат се реализује у оквиру Заједничког регионалног програма „Дијалог за будућност: Унапређење дијалога и друштвене кохезије у Босни и Херцеговини, Црној Гори и Републици Србији и између њих” који спроводе УНДП, УНИЦЕФ и УНЕСKО, а финансира га Фонд УН-а за изградњу мира (УН ПБФ).

 

Заинтересовани могу да се пријаве ОВДЕ.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Нова Искра


Последњи пут измењено уторак, 24 новембар 2020 18:05
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015