Кућа Добрих Вести

Login

Индонезија и Србија у Титовом Плавом возу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dzosusaoaoaМлади певач индонежанског порекла, Џошуа Арјоно, данас је објавио свој први сингл под називом 'Пођи са мном' као и спот за песму.

 

Сингл и спот можете погледати OВДЕ.

 


Првим синглом „Пођи са мном“  Џошуа нас упознаје са индонежанском културом кроз плес, костиме и музику, а радња спота одвија се на уникатној и препознатљивој српској дестинацији – Титовом Плавом возу.

 

Заниљиво је и да аранжман и продукцију потписује Милан Станковић познатији као СевдахБејби док је редитељка спота Милена Грујић.

 

Јосхуа Јосапхат Арјоно је млади певач, пореклом из Индонезије који живи у Београду а пођеднако заљубљен у српску и индонежанску културу. Кроз своју занимљиву животну причу, Јосхуа је стекао мултикултурална искуства која су му помогла да разуме обе традиције, да их обе воли и поштује а управо и све те емоције да нам пренесе кроз музику.

 

О томе коме је посвећена песма Џошуа каже:

 

'Посвећен је мојој супрузи Мирјани. Песма је настала непосредно пред наше венчање. Нас двоје се познајемо од малих ногу, били смо комшије 15 година. Када сам се из Болеча преселио на Бањицу, изгубили смо потпуни контакт. Једнога дана сам, сасвим случајно, налетео на другаре из Болеча и не знам више ни како, дошли смо на тему ње. Нашао сам је на Фејсбуку а све остало је ишло као у сну, невероватном брзином. Инспирисан нашим поновним сусретом после толико година, написао сам јој песму пре нашег венчања. Прву демо везију сам снимио мало после венчања као један од поклона од мене. Нажалост нисам имао прилике ни времена да снимим песму како треба тако да ево већ четири године нестрпљиво чекам да избацим песму и остварим ову жељу'.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија