Logo
Одштампајте ову страницу

Традиционална „Ноћ књиге”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NOCKNJIGE2020FGFGFGFGFДвадесет и трећа „Ноћ књиге” отпочела је на 62 локације књижара „Делфи” и „Лагуна” у 30 градова, као и онлајн, на њиховим сајтовима.

 

Како би се избегле гужве у књижарама, бринући пре свега о здрављу запослених и читалаца, велики попусти примењиваће се током пет дана, од понедељка 14. децембра до петка 18. децембра у књижарама, а на сајтовима laguna.rs и delfi.rs током 24 сата свих пет дана трајања манифестације уз бесплатну доставу на територији Републике Србије за све поруџбине. Посебну погодност овог пута имаће и сви купци са територије Хрватске јер ће цена доставе пошиљака износити 10 евра.

 

Попусти на Лагунина издања за куповину једне књиге биће 25%, за две 30%, за три 35% а за четири и више књига 40%, док ће се на књиге других издавача који су се прикључили Ноћи књиге, страна издања и гифт асортиман обрачунавати попуст од 20%.

 

Да би се избегле гужве у књижарама и због бриге о здрављу запослених и читалаца, велики попусти примењиваће се до 18. децембра у књижарама, а потрошачи ће преко сајтова моћи да пазаре чак 24 сата, уз бесплатну доставу за све поруџбине.

 

Више о манифестацији прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 15 децембар 2020 19:43
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015