Logo
Одштампајте ову страницу

Књига Верност - животна прича препуна снажних емоција

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vernosttttttttКњига Верност, италијански и светски издавачки феномен, намењена је љубитељима јединствених животних прича препуних снажних емоција.

 

Карло и Маргерита су срећан брачни пар у средњим тридесетим, заљубљени, свако са својим немирима. Воле се, али исто тако жуде за нечим изван покривача своје спаваће собе.

 

Он чезне за нежном лепотом једне од његових студенткиња, она машта о снажним рукама свог физиотерапеута. Али њихова љубав, моћна, незаустављива, увек их враћа са ивице понора. А ту је и Ана, Маргеритина мама, светионик њихове везе, мудра, поносна кројачица коју муче сопствена разочарања.

 

Након осам година спутаваних жеља и рођења сина, прошлост избија на површину кроз књиге које шаље анонимни пошиљалац, постављајући многа питања. Да ли то што се одупиремо жељи значи да смо верни? И да ли смо тако заправо изневерили себе? А ако останемо верни себи, колико смо неверни другима?

 

У Милану, граду препуном живота, на калдрми старих улица о којима је писао Буцати и међу новим, модерним зградама које парају хоризонт, Верност је прича о нашем сидру у немирном мору, огледалу у којем се сваког дана огледамо и тражимо себе надајући се да ћемо препознати свој лик.

 

„Роман препун емоција у спирали моћних гласова.“ – Ил Венерди

 

Препустите се читању књиге која ће вам продрети у душу и дозволите себи да вас преплаве емоције. Роман Верност можете купити путем сајта www.vulkani.rs.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 13 јануар 2021 20:46
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015