Logo
Одштампајте ову страницу

„Наше вече“ Ивана Босиљчића на Дан заљубљених

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bosiljcickoncertНа Дан заљубљених, 14. фебруара у Комбанк дворани, са почетком у 19 часова биће одржана музичка представа „Наше вече“ глумца Ивана Босиљчића.

 

Дан заљубљених резервисан је за музичку представу Ивана Босиљчића који ће у Великој сали нашег култног простора први пут интерпретирати поезију књижевних великана: Сергеја Јесењина, Константина Симонова, Булата Окуџаве, Шарла Бодлера, Милана Ракића, а све уз пратњу музике која суптилиним тоновима парира снази "поетске оставштине" светски признатих уметника.

 

Публика је бурним емотивним реакцијама дочекивала Босиљчићеве наступе како у великим концертним дворанама, тако и на театарским сценама Београда, Новог Сада, Скопља, Подгорице, као и у готово свим градовима Србије и региона. Музичке вечери поздрављала је публика и на турнејама у Аустрији, Швајцарској, Норвешкој, Шведској, Канади и на Исланду.

 

Карте за "Наше вече" су у продаји на благајни Комбанк дворане и свим продајним местима Tикетса.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 09 фебруар 2021 11:22
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015