Logo
Одштампајте ову страницу

Вулкан класици - две књиге по цени једне

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vulkanklasicidfdfdfdfОд 23. до 28. фебруара само на сајту Вулкан издаваштва могуће је изабрати Вулкан класике – две књиге по цени једне.

 

Особи којој желите да покажете љубав и поштовање дарујте најлепши поклон – дела универзалних вредности и јединственог уметничког квалитета, класике Вулкан издаваштва.

 

Само у периоду од 23. до 28. фебруара, на сајту www.vulkani.rs имаћете прилику да купите два ванвременска класика по цени једног! Одлучите се за романе којима се сви увек враћамо, одаберите две књиге и платите их по цени скупље. За време трајања акције, достава на територији Републике Србије је бесплатна.

 

Не пропустите јединствену прилику и набавите прворазредна дела светске књижевности. Препоручујемо вам неколико наслова.

 

Живописни историјски класик Жила и Едмона де Гонкура Мадам Помпадур истинита је прича о жени која је од сасвим обичне девојчице постала једна од најзначајнијих личности у историји Француске. Невероватна судбина маркизе од Помпадура исприповедана је у једном од најлепших романа свих времена. Прича о љубави, пожуди и обмани, које се преплићу у животу најпознатије краљевске љубавнице, одушевиће своје читаоце. Када је имала девет година, пророчица јој је рекла да ће једног дана постати љубавница згодног и младог Луја XВ. Од тог тренутка, она одраста на позорници сурове друштвене лествице, интрига, сплетки, скандала, да би на крају постала једна од најмоћнијих жена на француском двору.

 

Незаобилазна књига за љубитеље епских прича је роман Qуо вадис? нобеловца Хенрика Сјенкјевича. Славна сага смештена у време декадентног и суровог древног Рима – од Форума до Колосеума, од раскошних сала за гозбе до летњиковаца у Напуљу, од луксузних вила племства до мрачних и влажних катакомби сиромашних – својом оригиналношћу и величанственим стилом и даље плени пажњу читалаца иако је први пут објављена пре више од једног века. Филмска адаптација Сјенкјевичевог романа из 1951. године и данас се сматра једним од најамбициознијих пројеката светске кинематографије. Сјенкјевич је 1905. године добио Нобелову награду за књижевност, а поруке које књига носи међу својим корицама превазилазе временске и просторне границе.

 

Проза сестара Бронте није само препуна емоција, она је непосредна и провокативна. Непревазиђени класици светске књижевности сабрани су у једнотомно издање Изабрана дела ИИ. Сестре Бронте су се вероватно прве бавиле интригантним темама. Универзалне поруке о аутентичности и феминизму и два века касније преносе визионарске идеје ових изузетних жена и њиховог времена. Са незаборавним ликовима, упечатљиве и оригиналне приче о страсти, чежњи и сломљеним срцима дирнуће сваког читаоца. Ен Бронте, најмлађа сестра, писала је можда и најмодерније, бринући за положај и социјални статус жена, нарочито гувернанти. За многе, оне су прве упознале жене (и не само жене) са оном другом, мрачнијом страном срца.

 

Акција се односи на све класичне наслове Вулкан издаваштва.

Да бисте искористили акцијске погодности, потребно је да поручите два романа, која ћете платити по цени једне, скупље књиге.

 

За време трајања акције, достава на територији Републике Србије је бесплатна.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 24 фебруар 2021 12:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015