Кућа Добрих Вести

Login

Театар Вук – Три добре представе у априлу

Оцените овај чланак
(7 гласова)

neoklevajimprovizujddfdfdfdfВажна вест, даје се на знање!Почела су да раде позоришта у Београду. Једно по једно избацила су своје репертоаре, па тако и Тетар Вук. И то смо дочекали.

 

Прва представа „Не оклевај, импровизуј“, пројекат је студената глуме, из класе професора Срђана Карановића. Планирана је за сутра, у 19 часова.

 

Можете да одете и подржите студенте глуме. Очекујте – неочекивано.

 

У представи играју Ива Кевра, Јелисавета Караџић, Бранкица Себастијановић, Ивана Дудић, Анита Стојадиновић, Јована Гавриловић, Богдан Богдановић, Стефан Радоњић, Душан Матејић и Милош Ђуровић.

 

Не оклевај – Импровизуј је представа настала као ауторски пројекат Срђана Ј. Карановића, на Факултету драмских уметности у Београду, рађен са класом Глуме у седмом семестру и заснована је на низу вежби импровизација, а не на драмском тексту.

 

Импровизације су инстинктивне спонтане игре у којима учесници, попут деце, користе машту да би се играли и креирали шта год пожеле. Све што глумци буду изводили на сцени настаће управо тог тренутка пред присутном публиком, без икакве претходне припреме.

 

У Театру Вук уследиће затим предпремијера представе Венера у крзну биће одржана 20. априла са почетком у 19 часова, а премијера 21. априла.

 

На крају месеца биће одржана и представа Тица.

 

Театар Вук се налази на Булевару краља Александара 77а, број телефона благајне је +381(60) 24 24 860.

 

Више о позоришту и осталим представама прочитајте ОВДЕ.

За позоришта важе правила о епидемиолошким мерама, али верујемо да то већ знате. Правац – представа!

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Театар Вук

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија