Logo
Одштампајте ову страницу

Онлајн конференција: Сусрет амбасадора француског говорног подручја у Србији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vizuellllТоком последње три године, Удружење „Ј'aime la France” је, истражујући и захваљујући истрајности, успело да реализује неколико пројеката који су поново покренули сарадњу између Француске и Србије у областима - економије, туризма и мултикултуре ; што је допринело јачању билатералних односа између наших земаља.

 

Циљ сваког пројекта указује на највеће могуће присуство Француске на српском тржишту, што је стратегија међународних активности Удружења „Ј'aime la France”.

 

Пројекте подржава и у њима активно учествује и француска амбасада у Србији.

 

У складу са текуц́им пројектима велико нам је задовољство да вас обавестимо да Удружење „Ј'аиме ла Франце“ у сарадњи са компанијом “Color Media Communications" организује значајну онлајн конференцију под називом „Састанак са амбасадорима француског говорног подручја у Србији: потенцијал за туристичку и економску сарадњу у условима нове нормалности” која ће се одржати 19. маја 2021. са почетком у 11 часова.

 

Теме конференције:

 

"Сусрет са франкофоним амбасадорима у Србији: потенцијали туристичко-економске сарадње у новој нормалности".

 

-Како представити понуду планинског туризма, термалног и сеоског туризма потенцијалним домац́инима из земаља француског говорног подручја које представљају амбасадори који учествују?

 

-Како пронаћи партнере и остварити економску сарадњу са организацијама из исте делатности из земаља које представљају амбасадори-учесници?

 

Како представити мале произвођаче у земљама које представљају амбасадори-учесници?

 

Конференција ће се одржати путем Зум платформе, а сви заинтересовани за тему конференцију могу пратити путем You Tube, канала Color Media Communications.

 

 

 

Програм можете погледати на сајту ОВДЕ.

 

Молим вас да у својим медијима објавите вест о одржавању ове значајне конференције.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 18 мај 2021 19:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015