Кућа Добрих Вести

Login

Како изградити каријеру у копирајтингу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kopirajtingУ суботу, 12. јуна, од 11 часова, придружите се на бесплатном семинару „Како изградити каријеру у копирајтингу”.

 

         

Да ли сте некада размишљали о томе како вас неке рекламе привуку, а неке уопште не?

Како вас неке у само неколико речи увере да ће одређени производ решити ваш проблем, док вам друге не звуче баш тако уверљиво?

То суптилно умеће продаје кроз речи је копирајтинг.

Ова вештина постаје све траженија у свету и код нас, будући да власници бизниса, менаџери и предузетници постају свесни тога да је продаја без добре маркетиншке стратегије и плана веома тешка, ако не и немогућа.

Ако имате добру идеју, то је одличан почетак. Следећи изазов је да је преточите у речи и на тај начин допрете до људи за које знате да су им ваш производ или услуга потребни.

Ово занимање вам можда звучи привлачно, али не знате одакле бисте кренули.

Циљ ове едукације је да вам помогне да боље упознате копирајтинг и да испланирате прве кораке у грађењу каријере из снова у овој области.

 

Едукација ће одговорити на следећа питања:

 

•        Шта је копирајтинг?

•        Која је разлика између копирајтинга и писања садржаја за веб (content writing)?

•        Које вештине треба да има добар копирајтер?

•        Шта све можеш да пишеш као копирајтер?

•        Одакле можеш да учиш о копирајтингу?

•        Како да нађеш посао без искуства?

•        Како да изградиш свој копирајтинг портфолио?

•        На које све начине можеш да дођеш до клијената?

•        Који онлајн-алати могу да ти олакшају посао?

•        Који су елементи доброг копија?

1.       Искуство професионалца: Стефана Зарић

 

Стефана Зарић, дипломирани професор језика, пре три године започела је каријеру у копирајтингу и писању садржаја за веб од нуле, а данас се може похвалити сопственом фирмом. Претходно искуство професора језика успешно је пренела у писање, где користи своју супермоћ – да поједностави комплексне идеје тако да свако може да их разуме.

 

У својој трогодишњој каријери сарађивала је са домаћим и страним клијентима из различитих ниша и стекла и агенцијско и фриленс искуство. Написала је велики број различитих врста копија и других садржаја за веб: блог постове, мејлове, продајне странице, њузлетере, постове за друштвене мреже, водиче, е-књиге, рецензије, туторијале, презентације, а водила је и профиле на друштвеним мрежама за неколико брендова.

 

 Како да се пријавите?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савјете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 11. јуна, до 12:00. Пријавите се путем овог линка.

 

Где и када?

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНКгруп (Цара Душана 34, Земун), 12. јуна, са почетком у 11 часова. О могућностима праћења путем Ливе стреама бићете накнадно обавештени.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

         


Последњи пут измењено уторак, 08 јун 2021 22:53

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија