Кућа Добрих Вести

Login

БЕОГРАДСКИ ДОГАЂАЈИ ЗА Џ: Бесплатан концерт Хора „Краљица Марија” у СЦ „Олимп”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kraljicahorКонцерт под називом „Песма и љубав“, у организацији удружења Хор „Краљица Марија” биће одржан у суботу, 10.7.2021. у 19.30 сати, у Спортском центру „Олимп- Звездара”, Вјекослава Ловача 11.

 

Улаз је слободан.

 

Концерт је организован под покровитељством Градске општине Звездара, јер је пројекат суфинансиран средствима из буџета Општине на конкурсу Култура 2021.

 

Овим концертом се обележава 165 година од рођења Николе Тесле, као и 55 година уметничког рада диригента Хора Иванке Стојков и двадесет година уметничког рада оперске уметнице Тање Андријић.

 

На програму су дела традиционалне и уметничке музике, а публика ће имати прилику да премијерно чује прво јавно представљање композиције посвећене Николи Тесли „Тесла и Нијагара" на стихове Данице Додић, песникиње из Париза. Аутор музике је Тања Андријић.

 

На концерту ће наступити: оперска уметница Тања Андријић; оперски уметник Никола Јевтић (Аустрија- Србија), вокални солисти Тијана Рајковић, Невена Стојић, Вишња Марковић и Светлана Митровић, Бранка Лолић (хармоника), Тијана Стојић (гитара), Стеван Пешовић (водитељ) и група певача Хора „Краљица Марија” под диригентском палицом Иванке Стојков.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 08 јул 2021 17:35

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија