Кућа Добрих Вести

Login

САМА ЈЕ ТРАЖИЛА: Бесплатна позоришна представа за Звездарце

Оцените овај чланак
(2 гласова)

samajetrazilafdfdfdfdfУ оквиру манифестације „ 16 дана активизма за борбу против насиља над женама“, Градска општина Звездара, у сарадњи са позориштем Пан театар, поклања бесплатну представу грађанима.

 

 

Представа „Сама је тражила“ биће одржана у среду, 8.децембра у 20 сати у Пан театру, Булевар краља Александра 298. Карте се преузимају од уторка , 7.12.2021. на инфо пулту Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77 у термину од 8 до 15 сати.

 

Представа “Сама је тражила” се бави насиљем над женама. Представа је омнибус састављен од прича/монолога/исповести/поема оних који су умрли. Аутори прича у омнибусу “Сама је тражила” су драмски писци из Србије, Хрватске, Ирске и Шведске, већина вишеструко награђивана за драмско писање, а поред личних искустава, материјал коришћен као инспирација су и полицијски извештаји. При прикупљану грађе за ову представу, значајни податци добијени су од госпође Весне Станојевић из „Сигурне куће“ - Београд и сматрамо их партнером у овом пројекту.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 07 децембар 2021 10:04

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија