Logo
Одштампајте ову страницу

Фестивал ауторског филма

Оцените овај чланак
(1 Глас)

faf-uvodnaБЕОГРАД - На фестивалу посетиоци ће имати прилике да погледају 48 филмских остварења, а програм се састоји од радова који доносе нове токове у ауторском филму.
У оквиру овогодишњег фестивала, филмови ће се приказивати на неколико локација - у Дому омладине Београда, дворани Културног центра Београда, биоскопима "Фонтана" и "Синеплекс Делта сити", музеју Југословенске конотеке и Дому културе Студентски град.

 

 

Документарци на екрану

 

Публику ове године очекују одлична филмска остварења попут "Цезар мора умрети" браће Виторија и Паола Тавијанија, "Мистерија" као и "Лоренс у сваком случају". Ту је, такође, документарац  "Боб Вилсон режира "Живот и смрт" Марине Абамовић'" и дело румунског редитеља Радуа Зудеа "Сви у нашој породици"

Поводом 50 година рада посетиоци ће у музеју Југословенске кинотеке имати прилике да погледају  програм посвећен редитељу Милошу  Радивојевићу.
Овогодишњи гост фестивала биће аргентински редитељ Пабло Ђорђели, аутор филма "Акације", прошлогодишњег победника фестивала.
Програм фестивала можете погледати на сајту faf.rs

Извор: Кућа добрих вести


Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Најновије од Александра Гавриловић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015