Кућа Добрих Вести

Login

КРЕАТИВНА ЗИМА: За децу и младе

Оцените овај чланак
(3 гласова)

kreativnaladedfdfdfdfdТоком јануара и фебруара 2022. године, сваке суботе у Културном центру Дорћол биће одржане Креативне радионице за децу и младе.

 

Радионице су потпуно бесплатне за све пријављене ученике. Овај пројекат се састоји из два дела и намењен је младима узраста од 14 до 19 година.

 

Радионице имају за циљ да полазницима омогуће да се кроз креативан рад едукују у областима видео журнала и/или калиграфије.

 

Први део пројекта обухвата радионице видео журнала, које води Немања Лађић. На овим радионицама млади ће имати прилику да добију информације о теоријским и историјским оквирима видео арта. Уз помоћ својих мобилних телефона научиће како да разраде, развију и изведу своје идеје у облику видеа, који ће на крају програма бити приказани у оквиру галерије КЦ Дорћол.

 

Други део пројеката обухвата радионице калиграфије на којима ће се полазници упознати са калиграфијом (уметношћу лепог писања). Овог пута програм калиграфије ће ставити фокус на изучавање ћириличног писма и практичну примену стеченог знања у исцртавању стикера, који најчешће имају одређену фразу или кратку изјаву попут: Ћао, Здраво, Како си итд. Радионице води Јелена Манић.ЗА Џ - бесплатно - вињета (аутор илустрације: Александра Прхал).

 

Овај пројекат омогућиће младима да науче неке нове ствари и да сваку суботу проведу у креативном раду. Пројекат је подржан од стране Секретаријата за спорт и омладину града Београда.

 

Радионице се одржавају у КЦ Дорћол, на адреси Мике Аласа 48 (доњи Дорћол), сваке суботе од 11.00 до 15.00.

 

Обавезна пријава на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (име, презиме, узраст).

 

 

Извор: КЦ Дорћол


Последњи пут измењено уторак, 04 јануар 2022 12:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија