Кућа Добрих Вести

Login

НОВИ САД: Концерти "Леб и Сол" 1. априла и "Атомског склоништа" 8. априла

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vlatko232323Еминентни македонски рок џез састав "Леб и сол", ветерани рок сцене "Атомско склониште", као и обележавање пунолетства Баселине ди-џеј организације свечано ће означити наставак рада Културног центра - Хала 2 на Новосадском сајму, саопштили су организатори.

 

Публика ће слушати две легендарне групе које су својом музиком исписале историју популарне музике на овим просторима.

 

У обновљеном амбијенту, Хала 2 ће обухватити бројне концерте, перформансе, и друге културне програме те допринети подизању капацитета културне сцене града, у години када је Нови Сад Европска престоница културе, најавили су организатори.

 

Ново место за музичке и културне садржаје, понудиће публици разноврстан програм па ће тако месец април бити у знаку јубилеја.

 

Првог дана априла, и није шала, одличну атмосферу направиће једна од најпопуларнијих састава на подручју бивше Југославије "Леб и сол", у саставу: Богдан Арсовски, Коки Димушевски, Срђан Дункић и Димитар Божиков те ће свечано најавити поновно отварање омиљеног места Новосађана.

 

Хитови попут "Чувам ноћ од будних", "Калабалак", "Бистра вода", "Чукни во дрво" ориће се се 1. априла Халом 2 Новосадског сајма.

 

Дан након наступа групе Леб и сол, 2. априла, славићемо јублеј - 18 година од оснивања Баселине Ð организације.

 

Пет дана касније, 7. априла љубитељи станд уп схоњ-а гледаће "Крушевац гето".

 

Овај популарни двојац, који чине Никола Тришић Триша и Никола Миленковић Чами, на врло духовит и комичан начин баве се општим провинцијским друштвеним темама, како кроз песме, тако и кроз скечеве, који у последње време привлаче све већу пажњу.

 

Ведри, енергични, непосредни, састав који је ове године напунио 46 година постојања, "Атомско склониште" натупиће 8. априла у Хали 2. Легендарна група у Новом Саду ће, другог дана априла, направити жестоку рокенрол журку, а Новосадска публика показати како се ужива, али и да за љубав "и даље има душу".

 

Пулски Атомци су, може се рећи постали домаћи бенд јер је Нови Сад постао обавезан на њиховој концертној мапи. Као гости, на концерту ће наступити млада и већ афирмисана новосадска рок група „Рок апотека“ којој у наредном периоди излази албум првенац.

 

Овај концерт ће бити промоција њиховог ауторског рада.

 

Хала 2 ће такође, 9. априла на "Електро..." журци, бити место где ће се слушати сетови базирани на данце, сyнтх и поп музици, који се миксују са хипхоп, р''н''б и данцехалл звуцима и понеким домаћим или страним евергрином попут извођача као што су Doja Cat, Olivia Rodrigo, Shy, Ladi Gaga, The Weekend, Billie Eilish, Dua Lipa, Nipplepeopple, Madona и други.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено четвртак, 17 март 2022 12:27

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија