Logo
Одштампајте ову страницу

Омладински фестивал поново у Суботици

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1СУБОТИЦА-Након две деценије паузе један од најпопуларнијихмузичких омладинских фестивала у бившој Југославији поново севраћа међу своју публику.


У оквиру ревијалног дела, који ће се одржати у 19 часова,наступиће "Бајага и инструктори".

Овогодишњи фестивал окупиће младе неафирмисане ауторе изСрбије и региона, а публика ће имати прилике да чује разноврснемузичке правце, почев од регеа, преко блуза, попа па све до репа.

Фестивал "Омладина“ угостио је многа позната музичка именабивше Југославије међу којима су Кемал Монтено, КорнелијеКовач, Ђорђе Новковић, Јосипа Лисац, Бора Ђорђевић, као и рокгрупе као што су Индекси, Пекиншка патка, Филм, Пилоти, КУДИдијоти, Мајке, Галија, Хаустор, Ђаволи, Прљаво казалиште,Атомско склониште, Кербер.

Детаљан програм можете погледати на сајту festivalomladina.com.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 08 децембар 2012 13:33
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Најновије од Александра Гавриловић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015