Кућа Добрих Вести

Login

СТРАХ ОД УСАМЉЕНОСТИ: Изложба „Сведок ми је страх, све док ме је страх“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

SVEDOKJESTRAHУ четвртак, 5. маја, у 17 часова у Оставинској отвара се изложба студената Факултета драмских уметности под називом Сведок ми је страх, све док ме је страх.

 

Сведок ми је страх, све док ме је страх је изложба која се бави темом страха од усамљености код младих од 18-25 година у (пост)пандемијском времену и њиховом сагледавању истог.

 

Изложба ће бити скуп радова студената свих уметничких факултета које ће бирати четворочлани жири који чине професори Универзитета уметности у Београду.

 

Идеја изложбе јесте да кроз спајање радова студената уметничких факултета пружи ново сагледавање питања страха од усамљености, како је време пандемије на њега утицало и шта оно представља за младе данас у време лако доступних друштвених мрежа.

 

Изложба се отвара 5. маја у 17х, 6. маја биће отворена од 17-21х, а 7. маја од 16-20 часова.

 

Сведок ми је страх, све док ме је страх је изложба у оквиру 17. Фестивала интернационалног студентског театра која се бави темом страха од усамљености код младих од 18-25 година у (пост)пандемијском времену и њиховом сагледавању истог.

 

Идеја изложбе јесте да кроз спајање радова студената уметничких факултета пружи ново сагледавање питања страха од усамљености, како је време пандемије на њега утицало и шта оно данас, у време лако доступних друштвених мрежа, представља за младе.

 

Извор: КЦ Магацин

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 02 мај 2022 18:13

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија