A+ A A-

НОВИ КОНКУРС ЛОКАЛНЕ ФОНДАЦИЈЕ НИШ: За оне који доносе позитивне промене

Оцените овај чланак
(1 Глас)

plavinisssssssЛокална фондација Ниш расписала је конкурс на који до 31. маја могу да се пријаве активни грађани који желе да покрену позитивне промене у својој улици, насељу, селу или граду.

 

Подршку ће добити најмање шест мањих и најмање четири веће иницијативе, а на располагању ће им бити од 120.000 до 350.000 динара.

 

Реч је о трећем конкурсу Локалне фондације за подршку идејама Нишлија, а издвојено је укупно 18.000 евра. Могу да се пријаве регистрована удружења и неформалне групе које покрећу и укључују грађане у своје активности, заступају интересе заједнице и делују у Нишу.

 

Овим јавним позивом биће подржане иницијативе које доприносе развоју Ниша и повећању квалитета живота у заједници, као што су иницијативе из области улагања у образовање, подршке култури и уметности, унапређења јавних простора и развоја спорта - наводе из Локалне фондације.

 

Кажу да ће предлоге прегледати селекциона комисија коју ће чинити појединци из области медија, организација цивилног друштва и јавних институција. Рок за завршетак пројеката изабраних на конкурсу је 20. децембар.

 

Из Локалне фондације истичу да су на два конкурса реализована прошле године подржали 15 идеја и да ће наставити да прикупљају новац кроз различите активности.

 

Сви заинтересовани додатне информације могу да добију слањем питања на мејл info@fondacijanis.rs или преко налога ЛФН на друштвеним мрежама.

 

Извор: Јужне вести/Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 10 мај 2022 11:09

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани