Logo
Одштампајте ову страницу

CINELADY ДОГАЂАЈ: Бројне посетитељке на премијери комедије „Без сигнала“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

CineLadyrrrrrrrПосебно вече посвећено припадницама лепшег пола CineLady, одржано је протекле седмице у препуној сали CineStar 4DX биоскопа у Ада Молу.

 

Том приликом премијерно је приказана комедија “Без сигнала” са Евом Лонгоријом уз приређен коктел за све посетиоце – JP Chenet.

 

Публика је имала прилику да ужива у јединственом погледу на Београд уз залазак Сунца, са атрактивне терасе Cinestar биоскопа на 4. спрату Ада Молу.

 

Многобројне даме присуствовале су премијери, међу којима су биле новинарка и водитељка Драгана Даничић, инфлуенсерке Милица Денић, Ана Димитријевић, Маја Васић, Бојана Томић, Јелена Бољевић, новинарка и уредница Исидора Масниковић и многи други.

 

Вредни поклони чекали су најсрећније испод биоскопских седишта, а публику су обрадовали поклони и ваучери чак девет компанија: анти агинг третмани и ласерска епилација целог тела РЕА МЕДИКА, боравак у луксузним брвнарама MASAROTTO, минималистички накит TINY MINE JEWELRY, KOOZMETIK луксузни природни производи за негу тела и лица, ваучери за ресторан здраве хране PROTE.IN, вечера у ресторану Yakuza suši, ALFAPARF STUDIO за фризерске и козметичке услуге, Luxury overdose парфеми ZEPTER и третмани истезања STRETCH WELL.

                                                    sineleidi

Комедија “Без сигнала” приказује се у дистрибуцији Блитз филма и даје увид у то како може да изгледа један одмор брачног пара, али без интернета и друштвених мрежа. Оно што почиње као савршени викенд брзо постаје катастрофално дешавање. Без ГПС-а који би их водио или друштвених медија који би спречили њихову досаду, брачни пар Ден и Џенин су приморани да се поново повежу једно са другим. Главне улоге тумаче холивудска звезда Ева Лонгорија и комичар Мет Волш за награду Еми.

 

Више информација о комедији “Без сигнала” и терминима приказивања може се наћи ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 14 мај 2022 17:47
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015