A+ A A-

ОТВОРЕН КОНКУРС: Најбољи новинарски рад о одрживој енергији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

westernbalkanmmmmФакултет за примењене друштвене науке у Новој Горици расписао је конкурс за новинарску награду у области одрживе енергије у региону Западног Балкана.

 

Западни Балкан – Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Северна Македонија, Албанија и Косово – и даље имају велике здравствене и еколошке проблеме због распрострањене употребе фосилних горива. То је углавном због недовољне свести о тој теми у региону.

 

Због тога је словеначки Факултет за примењене друштвене науке (ФУДШ) расписао конкурс за Новинарску награду за одрживу енергију како би изабрао најбоље новинарске радове о тој теми у региону Западног Балкана.

 

Рок за пријаву је 10. октобар, а медији и новинари могу да пошаљу своје чланке, онлајн приче или видео материјале објављене у периоду од 1. јануара 2020. до 30. септембра 2022.

 

До краја године ће бити изабрана три победника, из различитих земаља региона. Аутори најбољих радова добиће награду од 200 евра.

 

Пријава за учешће се може поднети на ОВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 23 септембар 2022 12:08

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани