Кућа Добрих Вести

Login

WHISKEY FAIR: Дођите на сајам “златног пића” или “воде живота”

Оцените овај чланак
(3 гласова)

visksssСент Луис, Београд, шпанске серије, Номад који од 2014. године стално путује од Шкотске до Шпаније, берберница, мајмунско раме, коктели, најбољи београдски колачи сервирани са вискијем… Све ово има нешто заједничко - али шта? Дођите наWhiskey Fair 5.0.

 

 

Пети по реду, београдски Whiskey Fair одржава се 26. и 27. новембра у Бетон хали, у простору Infinity (ex Promenada).И, поново очекује се преко 2.500 посетилаца, преко пет хиљада конзумација.

 

На Whiskey Fair моћи ћете да дегустирате преко 100 врста вискија (50 најбољих брендова дистрибутера), а биће вам на располагању и штанд са виски коктелима. Наравно, ту је и добра храна – одличан, разноврстан мени који савршено пристаје вискију.

 

Током оба дана Сајма, од 14 до 17 часова, организују се и радионице за праве љубитеље “златног пића”, а на њима ћете чути све о томе како се “Гленфиддицх” малт виски старости 12, 15 и 18 година сервира са најбољим београдским колачима. Сазнаћете све о вискију који се зове “Monkey Shoulder”,, или зашто виски.

 

“Номад” прича причу о најбољим шпанским серијама и њиховој вези са шкотским вискијима… Све детаље о радионицама, као и о томе како да постанете део Сајма вискија 5.0, лако можете да пронађете на сајту www.whiskyfair.rs.

 

На Сајму вас чека и и берберин, па уколико желите стајлинг која се савршено уклапа с вискијем – изволите, седите. А онда тако дотерани, са својих 18+, чашу у руке и уживајте у укусу златног пића у најбољим верзијама које постоје. И, да у суботу 26. новембра пратиће вас музика Сент Луис бенда (од 20.00 до 22.00 часа), а у недељу Милан Петровић квартета (од 18.00 до 19.30). За касније сате, провод обезбеђује Ди-џеј.

                                                                   viski2

 

Први београдски Whiskey Fair који организује агенција MPG из Београда, потврдио је у своја претходна четири издања да је овакав тип догађаја сјајно прихваћен од стране свих љубитеља вискија, прохибиције и свих оних који желе да буду део приче о вискију у Србији. Бројне радионице, предавања, забавне активности, као и преко 100 врсти вискија на једном месту чини овај сајам јединственим.

 

Зато, дођите на пети Whiskey Fair у суботу 26. новембра од 12.00 - 02.00 сати и недељу 27. Новембра од 12 до 21 час и уживајте у самом сајму. У причама како је настао, одакле долази, од чега се прави,зашто је неодољив и како се, заправо пије ово пиће без кога се не може замислити добар провод, елеганција, али и опуштеност, пића које је омиљено у целом свету.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 18 новембар 2022 15:06

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија