Кућа Добрих Вести

Login

ОТВОРЕН КОНКУРС: Школa дигиталног новинарства Славко Ћурувија фондације

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sdndfdfdffdfКонкурс за осму Школу дигиталног новинарства Славко Ћурувија фондације отворен је до 12. фебруара у поноћ. Школа ће почети 25. марта и трајаће до 28. маја 2023. године.

 

За Школу дигиталног новинарства (ШДН) могу се пријавити запослени и незапослени новинари и новинарке, као и студенти и студенткиње новинарства, који имају од 20 до 35 година.

 

Полазници и полазнице ће кроз ШДН стећи увид у најновије трендове у медијима и дигиталном окружењу, као и нова знања и вештине за слободно и професионално бављење новинарством.

 

Кроз програм, који ће бити фокусиран на четири модула – дигитално, истраживачко и аналитичко новинарство, као и медијска етика – нову генерацију ШДН водиће вођа тима за дигиталне медије у ИРЕX-у Павле Златић, главни и одговорни уредник Цензоловке Перица Гуњић, новинарка и бивша уредница на Радију Б92, у НИН-у и РТС-у Антонела Риха и новинарка и чланица Комисије за жалбе Савета за штампу Тамара Скрозза, као и многи други познати новинари и новинарке.

 

Највећи део активности Школе организовано је онлајн, у флексибилном временском распореду, а биће одржане и три викенд-радионице у Београду.

 

Славко Ћурувија фондација сносиће трошкове едукације, пута, хране и смештаја за све полазнике и полазнице.

 

Приликом селекције, предност ће имати новинари и новинарке локалних медија.

 

Детаљне информације о Школи дигиталног новинарства, условима и процесу пријављивања могу се наћи на адреси: www.skoladigitalnognovinarstva.rs.

 

 

Извор: УНС


Последњи пут измењено петак, 27 јануар 2023 11:57

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија