Кућа Добрих Вести

Login

ЗОРАН КЕСИЋ: Приче и песме

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zokikesic343434343Приредба Зорана Кесића „Приче и песме“ одржаће се у Београду, у суботу 8. априла са почетком у 20 часова.

 

Након 6 година, више од 50 наступа на 3 континента и једне отказане приредбе због „реновирања бине“ у Суботици, овај хумористичко-сатирично-музичко-политичко-едукативни спектакл стиже кући, у Кесићев родни град.

 

Зашто Приче и песме? Зато што извођач прича и пева.

 

Зашто приредба? Зато што је мало стендап, мало представа, мало конференција за медије, мало музички концерт, мало оснивачка скупштина – дакле приредба.

 

Зашто је невероватна? Зато што ниједна приредба није иста. Свака је обојена местом извођења, актуелним тренутком и тренутним расположењем извођача и свака је јединствени догађај који ће се, у том облику, десити само тад и никад више - такорећи не личи ни на шта.

 

Политика, секс, пензионери, Бог, менструација, деца, корупција, кондоми, фудбал, медитација, мачке, селебрити статус и лаке дроге само су неке од тема о којима Кесић прича и пева.

 

Спектакл употпуњује пратећи бенд састављен од апсолутних музичких царева који ће покушати да учине подношљивим Кесићево осредње певање.

 

Извор: Кућа добрих вести/МТС

 


Последњи пут измењено уторак, 21 март 2023 12:14

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија