Кућа Добрих Вести

Login

КОМБИНАЦИЈЕ УКУСА: Фестивал сладоледа 3. и 4. јуна

Оцените овај чланак
(2 гласова)

FestivalsladoleadaНа сада већ традиционалној манифестацији у највећем шопинг центру у региону представиће се велики број домаћих произвођача.

 

Фестивал сладоледа, за многе омиљене ледене посластице, биће одржан током првог јунског викенда на Савском тргу, на првом спрату Галерије, од 10 до 22 часа.

 

Посетиоце Фестивала очекују богати укуси најквалитетнијих чоколада, ваниле, пистаћа, као и сорбеи за љубитеље освежавајућих воћних кугли. За оне који ипак воле да експериментишу, најбоље домаће сладолеџије припремиле су несвакидашње комбинације укуса којима ће бити тешко одолети.

 

Током ове манифестације, традиционалне рецептуре представиће велики број познатих излагача, као што су Лутак, W Ice cream, Luff, Giulia, Музеј сладоледа, Фронери, Лидл и Стамевски.

 

Ледене слатке залогаје употпуниће и пратећи музички програм, као и дечији кутак с анимацијом.

 

Посетиоцима је на располагању бесплатан паркинг у поџемној гаражи, као и у спољној гаражи, а радно време Галерије је сваког дана од 10 до 22 часа.

 

Улаз на Фестивал је бесплатан.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 02 јун 2023 11:42

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија