Кућа Добрих Вести

Login

Мајкл Фелпс ће навијати за Зорану Аруновић у припремама за ОИ у Лондону

Оцените овај чланак
(0 гласова)

felps-navija-za-zoranu-arunovic-uvodnaКомпанија Виза интеранционал позвала је све љубитеље спорта из Србије да навијају за омиљене олимпијце и параолимпијце и подрже их до такмичења на
Олимпијским играма у Лондону 2012. Глобалној кампањи навијања компаније Виза прикључио се и олимпијац, пливач Мајкл Фелпс члан „Виза тима“, који је позвао Србе да навијају за нашу такмичарку у стрељаштву и светску шампионку и вицешампионку Зорану Аруновић.

Фелпс се, да би подржао Зорану, фотографисао са великим транспарентом специјално креираним за српску олимпијку, на ком је исписано „Напред Зорана“.
Навијачи широм света своју подршку олимпијцима могу дати у форми постова, фотографија или видео материјала на „Виза фејсбук страници“ а значајан допринос глобалном навијању је посета „Виза Ју тјуб каналу“.

Спортисти – чланови „Виза тима“, као и олимпијске и параолимпијске наде ће, захваљујући Виза апликацији специјално креираној за навијање, моћи да виде подршку коју свакодневно добијају од навијача, што ће им, сугурно, помоћи током припрема за Олимпијске игре у Лондону 2012.

Владимир Ђорђевић, Виза кантри менаџер за Србију, подсетио је да Виза подржава више од 60 спортиста широм света и рекао да навијаче инспиришу приче и резултати спортиста, док истовремено такмичарима веома значи сваки вид подршке коју добијају од својих навијача.

Мајкл Фелпс је постао најуспешнији спортиста Олимпијских игара у Атини и Пекингу, освојивши 16 олимпијских медаља- шест златних и две бронзане у Атини 2004. и осам златних у Пекингу 2008.

Зорана Аруновић још чека на олимпијску медаљу. На Светском првенству у Минхену 2010. освојила је златну медаљу ваздушним пиштољем и сребрну МК пиштољем. Аруновић је тада постала и прва спортисткиња из Србије која је обезбедила пласман за летње Олимпијске игре у Лондону 2012.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 19 мај 2012 18:32
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија